• header-over-ons.jpg

Over ons

ISO Group is als familiebedrijf in 2002 gestart met het ontwikkelen en leveren van machines voor de bedekte tuinbouw.

Onze specialisten hebben technische hoogwaardige kennis die zij inzetten om de moeilijkste processen te automatiseren, in samenwerking met klanten. Wij gaan voor langetermijnrelaties met klanten door het blijven ontwikkelen van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service.

Bij ons staat de klant centraal. Het productieproces van de klant is leidend voor automatiseringsoplossingen. Dat verbinden we met onze kennis van industriële oplossingen. Zo maken we industriële technologie toepasbaar in de tuinbouw.

We hebben effectieve machines ontwikkeld met robottechnologie die minder ruimte innemen, schaalbaar zijn en lagere onderhoudskosten kennen. Ze zorgen voor een hoge efficiency en een hoge en meer uniforme kwaliteit van uw product. Zo dragen we bij aan uw exploitatie.

ISO Group, uw partner in automatisering!

''Onze unieke machines met innoverende oplossingen, maakt ISO Group uniek''

Wat doen wij

ISO Group is leverancier van industriële machines voor de bedekte tuinbouw in steeds meer landen. We hebben verschillende producten ontwikkeld voor arbeidsintensieve taken in de tuinbouw die u kunt vinden bij 'producten'.

Als het product voor uw vraag er niet bij staat, neem dan vrijblijvend contact op om te verkennen of we een oplossing voor u kunnen ontwikkelen. Want zo werken we bij ISO Group: We ontwikkelen altijd in samenwerking met onze klanten.

In samenwerking hebben we zo indrukwekkende machines ontwikkeld, zoals voor het enten en het steksteken. Naar volle tevredenheid van onze klanten. Daar zijn we met z'n allen enorm trots op.

Neem vrijblijvend contact op

Hoe denken wij

ISO Group benadert vraagstukken net even anders dan anderen. Bij ons staat de klant centraal. Zijn productieproces is leidend voor automatiseringsoplossingen. Dat verbinden we met onze kennis van industriële oplossingen.

Zo hebben we effectieve machines ontwikkeld met robottechnologie die minder ruimte innemen, schaalbaar zijn en lagere onderhoudskosten kennen.

Ontdek onze machines

Onze ambitie

Onze ambitie is om een toonaangevend bedrijf te zijn dat in samenwerking met klanten innovatieve producten ontwikkelt en levert aan de wereldwijde markt. Wij willen onze klanten helpen om beter te worden in waar ze al goed in zijn door onze kennis en ervaring in te zetten.

Onze partner Robovision

Binnen veel machines van ISO Group speelt Vision techniek een belangrijke rol.

Robovision is de exclusieve partner van ISO Group voor Vision en Artifilcial Intelligence techniek binnen de tuinbouw sector. Samen met Robovision ontwikkeld ISO Group al sinds 2008 machines voor de sector.

Meer informatie over Robovision kunt u vinden op: www.robovision.ai 

Scroll naar boven